
29.11.2013
Mikroovnen er tilbake på kjøkkenet
Det har skjedd mye siden mikrobølgeovnen ble introdusert på det amerikanske 50-tallets husmorkjøkken. Mikrobølgeovnen har gått fra å være et redskap, som kunne varme opp frosne middagsretter og poppe popcorn til å være en integrert del av det moderne og multifunksjonelle kjøkkenet. Og vi kjenner det alle sammen: tiden er knapp, familien er sulten og maten skal være sunn…

Prinsippene bak en av tidens store mattrender, ”steinalderkost” eller ”palæo” er at man skal spise som i forhistorisk tid – altså masse kjøtt og grønt, ingen karbohydrater og ingen behandlede matvarer. Det kan være en utfordring å tilberede et sunt og appettitlig måltid etter disse forskriftene, men takket være Whirlpools teknologi og MAX mikroovnens damp- og crispfunksjon er det ukomplisert og hurtig å trylle frem sprø grønnsaker og kjøtt med gyllen overflate.
MAX mikroovnen kan også brukes til baking, når det skal være lett, men lekkert i en fart. Med ovnen følger et sett oppskrifter på blant annet god gammeldags sjokoladekake, som kan bakes på under halve tiden – 20 minutter.
Whirlpool MAX mikroovn fås i fargene stål, svart og hvit til en veiledende pris fra kr 1690.
Kilde: mynewsdesk.com