Le Creuset lanserer ny generasjon støpejernsprodukter
Den opprinnelige støpejernsgryten fra Le Creuset har utviklet seg.
Det
franske selskapet Le Creuset har vært kjent for sine originale støpejernsgryter
siden 1925. 89 års forskning og løpende produktutvikling ligger til grunn for
lanseringen av den nye støpejernsserien, som er en videreutvikling av de klassiske
støpejernsproduktene fra Le Creuset.
Serien
er tilpasset den moderne familien med utgangspunkt i forbrukernes ønsker og
behov, noe som gjør de ikoniske støpejernsproduktene mer aktuelle enn noensinne
før, og tar kulinariske utfoldelser til helt nye høyder i ethvert kjøkken.
Alle grytene kommer med ergonomisk
stålhåndtak som er behagelig å holde i, og som samtidig tåler høye
temperaturer, slik at grytene kan brukes til langkokte retter og i ovnen uten
tanke på varmegrader. Lokket er enda mer tettsluttende enn før, slik at maten
blir saftigere, og slik at aromaen forsterkes under tilberedningen. På denne
måten optimaliseres matlagingen som resultat av sirkulasjonen og kondensen som
drypper fra undersiden av lokket. Grytene har dessuten blitt utstyrt med ekstra
store håndtak, som gjør det mulig for selv en voksen mann å få godt grep om
håndtakene – også med grytekluter eller grillhansker.
Innvendig er den sandfargede emaljen motstandsdyktig
mot misfarging og flekker forårsaket av matvarer, slik at gryten holder seg pen
til tross for hyppig bruk og syreholdige matvarer. Den sterke emaljen sikrer
dessuten rask og uproblematisk rengjøring, da matrester og fastbrente
ingredienser slipper lett.
Oppgraderingen av støpejernsproduktene
omfatter alle de velkjente Le Creuset-fargene og de mest populære størrelsene
og variantene av gryter og panner.