Meny
08.04.2013

En "ny" måte å lage mat på

Å bruke induksjonsteknologi i matlaging er en helt ny måte å lage mat på. Med Whirlpools 6TH SENSE induksjonsovn forbedres og effektiviseres matlagningen radikalt. Ovnen gir bedre resultat og halverer tiden det tar å lage mat. Dette oplyser Whirlpool i en nyhetsmelding.
Selskapet sier videre: – Med en induksjonsovn går matlagingen ikke bare ekstremt mye fortere, maten blir dessuten bedre fordi induksjonsovnen, i motsetning til andre ovner, i høyere grad frigir aromaene i maten. 6TH SENSE Induction Technology innebærer at man kombinerer induksjonsteknologi med tradisjonell ovnsbruk, og muliggjør dermed mer innovativ matlaging. 

– Induksjonsovnen er revolusjonerende for matlagingen. Den går raskere, ovnen bruker mindre energi, og man får et bedre og jevnere resultat. Induksjonsovnen har flere smarte funksjoner, for eksempel at man kan lage opp til tre retter samtidig i den såkalte Cook3-funksjonen. Når induksjonsfunksjonen ikke er aktivert, fungerer ovnen som en helt vanlig ovn. Dermed har man med 6TH SENSE to ovner i en, sier Jon Haraldsen, Marketing Manager i Norge.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no