12.08.2004
Marinade gir merverdi! Temadag 9. september 2004 på Matforsk
Det er et faktum at marinering kan bidra til mer enn bare å tilføre smak.
På temadagen i marinering vil Matforsk sette søkelyset på marineringens mange muligheter til å tilføre merverdi i hele verdikjeden:
• Marinering gir merverdi for kjøttindustrien i form av bedre råvareutnyttelse, bredere produktspekter og større økonomiske marginer.
• Marinering gir merverdi for varehandel og storhusholdning i form av økt sortiment og et tilbud om spennende handleopplevelser.
• Marinering gir merverdi for forbruker i form av nye og spennende smaker, tryggere og mer holdbare produkter i tillegg til sunnere kjøttprodukter ved tilføring av antioksidanter fra urter og bær.
Målgruppe
Målgruppen for temadagen er ledere, mellomledere og fagpersoner fra produksjon og omsetningsleddet i hele kjøttbransjen samt leverandører til disse. Program for temadagen vil bli lagt ut så snart det er ferdig. (www.matforsk.no)
• Marinering gir merverdi for kjøttindustrien i form av bedre råvareutnyttelse, bredere produktspekter og større økonomiske marginer.
• Marinering gir merverdi for varehandel og storhusholdning i form av økt sortiment og et tilbud om spennende handleopplevelser.
• Marinering gir merverdi for forbruker i form av nye og spennende smaker, tryggere og mer holdbare produkter i tillegg til sunnere kjøttprodukter ved tilføring av antioksidanter fra urter og bær.
Målgruppe
Målgruppen for temadagen er ledere, mellomledere og fagpersoner fra produksjon og omsetningsleddet i hele kjøttbransjen samt leverandører til disse. Program for temadagen vil bli lagt ut så snart det er ferdig. (www.matforsk.no)