21.11.2013
Thulefjord hedres med Spesialitet-merket
Den nordnorske pølsa har passert nåløyet med sin usedvanlig gode kvalitet og smak.
– Nordnorske lam er av spesielt høy kvalitet, og årets sesong er særlig bra. Vi har derfor store forventninger til Thulefjord Badsturøkt Lammepølse. At den umiddelbart får Matmerk sitt Spesialitet-merke, er en anerkjennelse til produktet, sier kategoridirektør Rolf Gjermund Fjeldheim i Nortura.
Pølsene har tydelig smak av lam balansert med krydder og en særegen røyksmak. Konsistensen er kjøttfull, grov og saftig.
– Thulefjord er et genuint nordnorsk produkt. Laget av bare nordnorske råvarer, håndlaget etter nordnorske tradisjoner på vårt anlegg i Målselv. Thulefjord er ekte smak av Nord-Norge. Nortura har i høst utvidet fra åtte til 19 produkter i serien, sier Fjeldheim.
– Dette merket kan ikke kjøpes, du må fortjene det. Det må kunne dokumenteres at smaken på matvaren er unik, det er ingen selvfølge selv om råvaren i utgangspunktet er førsteklasses. Spesialitet-merkede produkter garanterer kvalitet på smak, aroma og konsistens. Disse matvarene gir forbrukeren en ekstra smaksopplevelse og produsenten ekstra penger i kassen. Og sist, men ikke minst: Økt matglede rundt bordet, sier administrerende direktør i Matmerk, Nina Sundqvist.
Kilde: nortura.no
Pølsene har tydelig smak av lam balansert med krydder og en særegen røyksmak. Konsistensen er kjøttfull, grov og saftig.
– Thulefjord er et genuint nordnorsk produkt. Laget av bare nordnorske råvarer, håndlaget etter nordnorske tradisjoner på vårt anlegg i Målselv. Thulefjord er ekte smak av Nord-Norge. Nortura har i høst utvidet fra åtte til 19 produkter i serien, sier Fjeldheim.
– Dette merket kan ikke kjøpes, du må fortjene det. Det må kunne dokumenteres at smaken på matvaren er unik, det er ingen selvfølge selv om råvaren i utgangspunktet er førsteklasses. Spesialitet-merkede produkter garanterer kvalitet på smak, aroma og konsistens. Disse matvarene gir forbrukeren en ekstra smaksopplevelse og produsenten ekstra penger i kassen. Og sist, men ikke minst: Økt matglede rundt bordet, sier administrerende direktør i Matmerk, Nina Sundqvist.
Kilde: nortura.no