20.05.2004
Innomat 2004
På årets mat- og emballasjetreff på Matforsk på Ås i mars ble Frisk&Frodig eplemost (Epleblomsten AS) og Litt: Sulten (Gilde Norge BA) kåret som vinnere av Innomat 2004.
Det er Næringsmiddelindustrien som står bak denne prisen, og målet er å sette fokus på nytenking i norsk næringsmiddelindustri.
Det kom inn 27 forslag, og av disse ble det plukket ut følgende ti finalister:
Småfolk i farten (Small People AS, Oslo)
Jaktost (Den Blinde Ku, Ås)
Litt: Sulten (tre varianter) (Gilde Norge BA, Oslo)
Graindrops (ris, spelt og havremelk) (BioSophia Products AS, Lillehammer)
Kreklingsirup og Tyttebærsirup (Reisamat AS, Nordreisa)
Møllerens Ostekake (Norgesmøllene AS, Bergen)
Gilde Rett i Wok’en (tre varianter) (Gilde Norge BA, Oslo)
Frisk&Frodig (eplemost fra Telemark) (Epleblomsten AS, Sauherad)
Tørrfiskfilet (Lofotskrei AS, Vestvågøy)
RollerPizza (tre varianter) (Gilde Norge BA, Oslo)
Det kom inn 27 forslag, og av disse ble det plukket ut følgende ti finalister:
Småfolk i farten (Small People AS, Oslo)
Jaktost (Den Blinde Ku, Ås)
Litt: Sulten (tre varianter) (Gilde Norge BA, Oslo)
Graindrops (ris, spelt og havremelk) (BioSophia Products AS, Lillehammer)
Kreklingsirup og Tyttebærsirup (Reisamat AS, Nordreisa)
Møllerens Ostekake (Norgesmøllene AS, Bergen)
Gilde Rett i Wok’en (tre varianter) (Gilde Norge BA, Oslo)
Frisk&Frodig (eplemost fra Telemark) (Epleblomsten AS, Sauherad)
Tørrfiskfilet (Lofotskrei AS, Vestvågøy)
RollerPizza (tre varianter) (Gilde Norge BA, Oslo)