09.03.2012
Ølakademiet samarbeider med Pepperkorn.no
Pepperkorn.no en ny, norsk aktør innenfor mat og drikke. Nettstedet er for den som ikke bare spiser for å bli mett.
I Pepperkorns redaksjon har man genuine interesse for mat, vin og øl, og nettstedet vil dele sine kulinariske opplevelser og beste oppskrifter med andre.
På Ølakademiets fane i Pepperkorn kan du lese om øltradisjoner, fin ølkultur og gode ølhistorier. Oppskrifter med øl som viktig ingrediens i matlagingen finner du også presentert. Ølakademiet bidrar med redaksjonelt innhold og skummende nyheter på Pepperkorn om temaet som Ølakademiet behersker bedre enn de fleste: øl!
Ølakademiet skriver også artikler på norsk og engelsk i det nye digitale magasinet Aroma som er nå er tilgjengelig på Aromamag.com.
På Ølakademiets fane i Pepperkorn kan du lese om øltradisjoner, fin ølkultur og gode ølhistorier. Oppskrifter med øl som viktig ingrediens i matlagingen finner du også presentert. Ølakademiet bidrar med redaksjonelt innhold og skummende nyheter på Pepperkorn om temaet som Ølakademiet behersker bedre enn de fleste: øl!
Ølakademiet skriver også artikler på norsk og engelsk i det nye digitale magasinet Aroma som er nå er tilgjengelig på Aromamag.com.