Millionkontrakt på Malta Norsk selskap lærer verden e-læring
Nå har også andre land for alvor fått øynene opp for den norskutviklede teknologien.
Den siste tiden har Fronter inngått avtaler både i Polen, Tasmania og Sør-Amerika, og nå har også Malta valgt Fronters læringsplattform for alle skolene på øyriket.
Pilotprosjekt i Beijing
Det er samarbeidet med Pearson Fronter nå begynner å se resultater av.
I tillegg til kontrakten på Malta og avtalene i Polen og Tasmania har selskapet også satt i gang et pilotprosjekt i Beijing.
Pilotprosjektet er det første i en rekke initiativer i Asia, som er definert som et satsingsområde sammen med Sør-Amerika og Australia.
Det målrettede arbeidet med Pearsons apparat i disse regionene begynner allerede å gi bevegelse i land som Mexico, Brasil, Australia og Singapore.
Trenger enda flere gode folk
– Vi har et veldig godt produkt som dekker mange funksjonsområder, men som samtidig er enkelt for brukerne.
Vi er også blitt en organisasjon som har erfaring med å levere, har stor kompetanse spesielt på skolemarkedet og kan bruke både Oslo og London som eksempler, sier Terje Ranhoff, finansdirektør i Fronter.
– Den raske veksten har gitt selskapet en rekrutteringsutfordring. Fronter har behov både for folk som kan prosjektledelse og programmerere.
Vi har et stort tilfang av teknisk personale fra land sørover i Europa der vi har søkere med svært god kompetanse, legger Terje Ranhoff til.
Det er en klar fordel for oss som jobber så internasjonalt at dette også reflekteres i personalets sammensetning.
Nytt kapittel
På Malta beskriver de avtalen med Fronter som begynnelsen på et nytt kapittel i Maltas utdanningshistorie.
– Denne plattformen lar kreativitet og kommunikasjon møtes online gjennom lærernes fingertupper, sa Austin Gatt, minister for Transport Communication and Infrastructure under lanseringen av prosjektet.