05.05.2006
Fisk som fastfood
Som en del av det europeiske forskningsprogrammet SEAFOODplus er Fiskeriforskning i gang med en undersøkelse om ungdoms smak, holdninger, interesse og forbruk av fisk og fiskeprodukter.
Undersøkelsen skal finne ut hvorfor ungdom ikke er like glad i fisk som voksne, og om det er forskjell på by og land.
I undersøkelsen skal de som intervjues, si sin mening om fiskeburgeren, et produkt som sjømatindustrien håper kan ta opp konkurransen med hamburgeren.
Undersøkelsen er gjort blant elever i tre videregående skoler i Troms, to i Tromsø og en i Norkjosbotn.
Totalt har ca. 400 elever og foreldre deltatt. Resultatene skal nå registreres og analyseres.
I undersøkelsen skal de som intervjues, si sin mening om fiskeburgeren, et produkt som sjømatindustrien håper kan ta opp konkurransen med hamburgeren.
Undersøkelsen er gjort blant elever i tre videregående skoler i Troms, to i Tromsø og en i Norkjosbotn.
Totalt har ca. 400 elever og foreldre deltatt. Resultatene skal nå registreres og analyseres.