Tips redaksjonen
04.01.2016

ZIPP og ZIPP Mini med SoundSpaces for multirom

Libratone introduserer ZIPP og ZIPP Mini, to nye trådløse og bærbare høyttalere med fleksibel multiromløsning og hurtigvalg for radiostrømming. ZIPP-høyttalerne støtter både WiFi- og Bluetooth-tilkobling.

De nye høyttalerne kombinerer 360-graders FullRoom kvalitetslyd med bærbar multiromtilkobling for å møte et økt behov for mer fleksible løsninger, definert av det skandinaviske trendinstituttet Pej-gruppen som den «elastiske livsstilen».
   Daglig leder Jan McNair i Libratone forteller at den nye serien med ZIPP responderer på megatrenden om elastisk livsstil: – Vanlige multirom-høyttalere er utformet for å være stasjonære. SoundSpaces gir friheten til å flytte høyttalerne fra rom til rom og koble dem sammen for din egen, unike lytteropplevelse der lyden står i sentrum.
   Libratone ZIPP koster kr 2999 inkl. mva. og ZIPP Mini koster kr 2399 inkl. mva. Høyttalerne består av en slitesterk, hvit base og et stofftrekk tilgjengelig i fire farger: Skyet Grey, Deep Lagoon, Graphite Grey, Victory Red. Ekstra trekk er tilgjengelig i fargene Atlantic Deep, Signal og Sangria for kr 289 inkl. mva. pr. stk.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1