Tips redaksjonen
09.03.2016

Yale Doorman FG-godkjent

Nye normer for forsikringsgodkjenning åpner nå for godkjenning av elektroniske dørlåser for privatmarkedet.

– Vi er veldig fornøyd med og stolt av at Yale Doorman er den første og eneste elektroniske boliglåsen som så langt er godkjent av FG, sier Morten Svensen, marketingsjef i TrioVing. Selskapet står bak den elektroniske dørlåsen, som gjør det mulig å erstatte den tradisjonelle nøkkelen med brikke, kode eller fjernkontroll.
   – Godkjenningen fra FG er en annerkjennelse av våre låser og vårt sikkerhetsarbeid. Inntil for bare kort tid siden har nordmenn flest bare kommet i berøring med slik teknologi gjennom elektronisk adgangskontroll på jobben eller i boligsameiet. Nå er nøkkelfritt blitt et reelt alternativ også når folk velger lås til egen ytterdør. Over 60 000 husholdninger har nå kjøpt låsen.
   – Å endre vaner på et sikkerhetsområde kan virke skummelt for mange, men når utviklingen først har kommet i gang, vil takten øke. Samtidig ser vi nødvendigheten av at eksisterende regelverk stadig må justeres. Det har vi også sett i land som har vært tidlig ute. Aller lengst har man kommet i Sør-Korea, der mer enn 70 prosent av private inngangsdører nå låses elektronisk.
   Elektronikken løser en rekke hverdagsproblemer som at nøkler mistes, at familiemedlemmer låser seg ute, eller at noen skal inn i huset når ingen er hjemme.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1