Tips redaksjonen
20.07.2015

Wärtsilä lanserer andre utgave av sitt leksikon for skipsteknologi

Andre utgave av Wärtsiläs leksikon for skipsteknologi ble lansert på Nor-Shipping messen. Utgivelsen gir definisjoner på fagterminologien som brukes i dagens marine industri. Formålet er å videreføre Wärtsiläs erfaring og kunnskap innenfor dette feltet, ikke bare til dagens eksperter, men også til fremtidige generasjoner av fagfolk. Verket tilbys gratis.

Leksikonet er en del av Wärtsiläs pågående program for å støtte nåværende og fremtidige ingeniører, arkitekter og andre spesialister innenfor industrien. Det gir også verdifull støtte til alle som studerer nye trender innenfor skipsbygging.
   Selskapets støtte til studenter innenfor maritim sektor omfatter også donasjoner til tekniske faginstitusjoner. For eksempel donerte Wärtsilä en dieselmotor, et gir og et kontrollsystem til S.U.N.Y. (State University of New York) Maritime College i 2011. Samme år ble en vridbar propell med akselsystem donert til United States Merchant Marine Academy, og i 2013 ble en motor donert til Camosu College i Victoria, BC, Canada. I fjor donerte Wärtsilä en Wärtsilä 20 motor til Nelson Mandela Metropolitan University (NMMU) i Sør-Afrika. Den siste gaven var en del av selskapets langsiktige sponsing av Sør-Afrikas internasjonale maritime institutt (SAIMI).
   – Den vellykkede førsteutgaven av vårt leksikon for skipsteknologi oppmuntret oss til å lage denne seneste versjonen, som inkluderer terminologi relatert til den nyeste teknologiutviklingen. Dette arbeidet ble muliggjort av et dedikert team med Wärtsiläs eksperter. Det var passende at lanseringen av denne publikasjonen skjedde på Nor-Shipping, ettersom Wärtsilä bruker dette forumet til å lansere en serie av sine seneste innovasjoner, sier Jaakko Eskola, Senior Executive Vice President & President, Ship Power, Wärtsilä Corporation.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1