Tips redaksjonen
02.01.2018

Vinterens heteste tema

– Nå som vinteren er her, blir inneklima og varme et nært sagt hett tema. Enten det blir en kald eller mild vinter, ønsker vi alle å ha en så behagelig temperatur som mulig i vårt eget hjem. Og alle vil vi bruke minst mulig strøm. 

Det er nettopp det som er så genialt med Flexwatt varmefolie, at du får begge deler, forteller Lars Ruud i Varmecomfort. – Flexwatt har en utrolig rask respons på varmemediet. Det tar bare 20–30 minutter å senke eller øke temperaturen i huset. I tillegg reduserer systemet energikostnadene og øker varmekomforten. Når du legger deg for kvelden, trykker du bare på en håndholdte terminal som sender informasjon til styringssystemet om at temperaturen skal senkes med fire grader. Flexwatt kan styres både med enkle termostater og via en app, forklarer Lars Ruud.
   I dagens «tette» hus er det ekstra viktig at hovedoppvarmingskilden senker varmen hurtig.
 – Når sola, peisen eller andre varmekilder begynner å virke, må hovedvarmekilden dempe seg raskt slik at det ikke blir overoppheting i rommet. Og med Flexwatt kan du gjøre nettopp det. Noe du derimot ikke kan dersom du har vannbåren eller varmekabel i støp.

 Ett lag Flexwatt er nok
- Flexwatt varmefolie er en fantastisk løsning for både parkett, laminat og tregulv. Varmefolien legges direkte på Depron eller Reflektor isolasjonsplater som i tillegg til å være trinnlydsdempende sørger for at varmen ledes opp i gulvet. Lengdene tilpasses med saks. Den elektriske installasjonen skjer raskt ved hjelp av godkjente tilkoplingsklemmer og tilkoplingstang. Så legger man en 0,2 mm plast før man legger gulvet. Enklere blir det ikke! fastslår Ruud.
   – Flexwatt varmefolie egner seg like godt til rehabilitering som til nye TEK 17-boliger. Så vil du ha både vinterens, vårens, sommerens og høstens beste inneklima, og i tillegg til det spare både strøm, tid og penger, bør du velge Flexwatt, avslutter Ruud.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1