Tips redaksjonen
16.12.2015

Vinner på leveringsevnen

– Ofte er det snakk om timer når behovet melder seg, forteller salgssjef offshore Bjarte Krossøy i AGA. Han viser til deres fire luftgassfabrikker som er plassert oppover norskekysten. AGA er de eneste med et skikkelig utbygd produksjons- og distribusjonsnett av LIN i Norge.

– Våre kunder får ofte et behov for LIN (flytende nitrogen) på kort varsel, og med vårt gode distribusjonsnett er vi de eneste som kan løse denne utfordringen i løpet av noen timer, hevder han.
   AGA opplyser at de fortsatt vil satse tungt inn mot offshoresegmentet til tross for utfordringene som preger bransjen. Når tid er penger, vil leveringsdyktighet være avgjørende for kundene. – Det faktum at vi har luftgassfabrikker på Kårstø, Tjeldbergodden, Leirdal og Mo i Rana, i tillegg til våre sju LIN lagertanker plassert på baser langs kysten, gjør oss til den offshoreaktøren som suverent dekker det norske markedet best, påpeker Krossøy.

Kortreist gass
Miljø og penger henger i hop i dette tilfellet, og når man har et godt utbygd distribusjonsnett sammen med produksjonsanleggene, har man et klart fortrinn.
   – Du kan si vi selger kortreist gass, ler Bjarte Krossøy. Til tross for krisestemning i offshorebransjen har Krossøy tro på at det er muligheter i markedet. – Så lenge det er plattformer ute i Nordsjøen som trenger vedlikehold, vil det være behov for våre tjenester. Et nyttig lyspunkt for oss er at våre kunder nå har i økende grad benyttet seg av ACCURA gasstjenester. Disse tjenestene gir kunden fullstendig oversikt over alle flasker og racks samt full oversikt over leieperiode. Dette gir kunden gode muligheter til å redusere kostnader, sier han.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1