Tips redaksjonen
23.11.2017

Vernesko i «sneakers style»

WHAPE vernesko er for dem som er opptatt av stil og funksjon.

Sortimentet består av vernesko i design og form som joggesko –sneakers – med tåhette og spikertrampbeskyttelse samt funksjoner som behøves ved tøft arbeid. Fra start lanseres drøyt 40 modeller med ulik design og ulike farger.
   Selskapet opplyser at den nye serien med vernesko har vært under utvikling i flere år. Store ressurser er satt i sving for å finne den beste teknologi og de beste materialer for å optimalisere funksjon, design og komfort.
   Produksjonsteknikken er den samme som brukes ved tilvirkning av joggesko. Derfor blir skoene fra WHAPE lettere og mer smidig enn vernesko produsert på tradisjonelt vis. Alle materialene kommer fra underleverandører som Cordura, Kevlar, Thinsulate, Sympatex mf.
   Produsenten opplyser at WHAPE-skoene er utviklet i samarbeid med ortopedteknikere. Innleggssålen er ekstra påkostet, med veldig bra støtdemping og pronasjonsstøtte. Hælkappen er stabiliserende, og yttersålen har en skaftstøtte som gjør skoen vridningsstabil. Flere av modellene har spesialdesignet yttersåle med et supergrep.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1