Tips redaksjonen
11.08.2016

Verktøy for teknikere som jobber på trange steder

Ingersoll Rand, en global leder innenfor driftssikre og innovative elektroverktøy, tilbyr nå 35MAX og 15QMAX Ultra-Compact Impactools.

Dette er små, men kraftige verktøy som teknikere og operatører kan bruke til raskt å løsne eller stramme en rekke fester i trange omgivelser. Selskapet opplyser at slagverktøyene 35MAX og 15QMAX har høy kraft i forhold til vekt, en brukervennlig reguleringsskive med tre effektinnstillinger og trykk-knapp som gir deg fremover eller revers.
   – Tilgangspunktene i kjøretøyenes rammer blir stadig trangere, og vanlige slagverktøy passer ikke i områdene som trenger vedlikehold, sier Michael Cafferty, produktsjef for Ingersoll Rand Power Tools. – Ingersoll Rand Ultra-Compact Impactools er lette, men kraftige, og de bidrar til at teknikere og utstyrsingeniører får gjort jobben riktig hver gang, sier Cafferty.
   Hvert verktøy har tre effektinnstillinger samt maksimalt dreiemoment i revers på alle nivåer, slik at teknikere kan sette inn og løsne fester på en rekke utstyr og kjøretøy. Effektregulatoren og trykk-knappen som gir fremover eller revers, er plassert på baksiden av verktøyet, slik at det enkelt kan betjenes med én hånd i trange omgivelser. Ny ergonomisk design og dobbelt hammerslagmekanisme gir i tillegg operatøren bedre kontroll under bruk. Begge verktøyene veier 1,09 kg og er 117 mm lange.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1