Meny
31.08.2016

Verkstedslampe med tre års batteritid

Nå er det slutt på å bruke unødvendig tid på å lete etter arbeidslyset. Nye RCH6-arbeidslampe har en ”finn meg”-funksjon.

En mekaniker er ikke bare avhengig av rett verktøy og avanserte maskiner for å kunne utføre sine arbeidsoppgaver. Vel så viktig er det å ha optimalt arbeidslys også for de oppgavene som utføres i kriker og kroker, der det er vanskelig å komme til. Med nye Philips RCH6 kompakte inspeksjonslampe får man en avansert lampeteknologi som gir bedre lys der man trenger det. 
   Alle kjenner på frustrasjonen ved å miste verktøy og deretter ikke finne det igjen i mørket. Den helt nye ”finn meg”-funksjonen gjør lampen enkel å finne, selv i mørket, ved hjelp av et rødt LED-lys. I tillegg er inspeksjonslampen RCH6 utstyrt med et oppladbart batteri som holder fem ganger lenger enn tradisjonelle oppladbare batterier. 
   Arbeidslampen har 130 lumen hvitt LED-lys som gjør det mulig å se små detaljer. Samtidig er lyset behagelig å jobbe i. Med en lysvinkel på 90 grader er det også mulig å belyse større områder. Lampen er fleksibel og kan brukes enten som pendellampe, håndholdt eller monteres på en metalloverflate ved hjelp av en kraftig integrert magnet.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no