Tips redaksjonen
04.01.2016

Verdens største iPad-tilbehør

I samarbeid med Apple avduket Logitech nylig de første tilbehørene til iPad Pro: Logi CREATE Backlit Keyboard Case eith Smart Connector og Logi CREATE Protective Case with Any-angle Stand. Logi CREATE-tastaturet er det første tredjepartstastaturet på markedet som støtter Apples nye Smart Connector, og som eliminerer behovet for å skru på, tilkoble eller lade tastaturet.

– iPad Pro koblet med iOS 9 åpner nye måter å skape, jobbe og spille på tabletet, sier Michelle Hermann, visepresident hos Logitech.
   – Med dette i tankene har vi jobbet nært med Apple for å utvikle Logi CREATE, slik at vi kan tilby enda flere muligheter enn før. Resultatet er et funksjonsdyktig og vakkert deksel, og det beste iPad-tastaturet vi noensinne har laget, fra kompabilitet med Apple Smart Connector til farge og finish på tastaturet. Hver detalj er utarbeidet for å komplimentere iPad Pro, fortsetter Hermann.
   De to Logi CREATE-produktene tilbyr iPad Pro god beskyttelse, og det tettvevde premium-stoffet motstår smell, riper og søl.

Logi CREATE Backlit Keyboard Case med Smart Connector
Logi CREATE Backlit Keyboard Case med Smart Connector er designet utelukkende for å fungere med Apples nye Smart Connector for en mer sømløs kommunikasjon mellom iPad Pro og tastaturet. Gjennom Smart Connector skrur tastaturet seg automatisk på og kobler seg trygt og sikkert sammen med iPad Pro når den er plassert i skriveposisjon – helt uten bruk av Bluetooth. Ettersom tastaturet er forsynt med strøm gjennom iPad Pro, trenger du aldri tenke på å lade det igjen.
   Logi CREATE Backlit Keyboard Case er bygd for produktivitet. Tastaturet har vanlige 19-mm taster, tilpasningsdyktig bakrunnsbelysning og en intuitiv layout, noe som hjelper brukeren med å ta i bruk alle fordelene i iPad Pros utvidede arbeidsrom og den nye iOS 9-funksjonen. Hurtigtastene til iOS 9 gir muligheten til å styre favorittappene dine, og man kan aktivere søke- og mediekontroller uten å måtte forlate tastaturet. Med dekselet kan iPaden plasseres i to forskjellige vinkler, slik at man kan utnytte iPad Pros store skjerm enten man poster en oppdatering, ser video eller bruker Apple Pencil til å ta notater. Logi CREATE Backlit Keyboard Case er tilgjengelig til en veiledende pris på 1599 NOK. I Europa vil den være tilgjengelig i engelsk, tysk, sveitsisk, italiensk, fransk, spansk og nordisk layout.

Logi CREATE Protective Case med Any-angle Stand
Logi CREATE Protective Case med Any-angle Stand kan tilpasses alle situasjoner. Dekselets fleksible stand har en skjult hengsel som holder iPad Pro stødig på plass. Man kan plassere iPad Pro i en stående posisjon for å se video eller i en lavere vinkel for å benytte Apple Pencil. Logi CREATE beskytter både fronten og baksiden på iPaden uten å tilføre unødvendig vekt eller bulker. Logi CREATE Protective Case med Any-angle Stand er tilgjengelig til en veiledende pris på 849 NOK.

Tilgjengelighet
Logi CREATE Backlit Keyboard Case og Logi CREATE Protective Case med Any-angle stand er tilgjengelig i en rekke farger, blant annet svart, rødt og blått. Begge er tilgjengelige online og i utvalgte Apple-butikker i USA, Europa og Asia.

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1