Tips redaksjonen
24.04.2014

Verdens raskeste kjøles med Rittal

Rittals filtervifter og kjøleaggregat fra energieffektive Blue e generasjonen er valgt som standard for verdens raskeste maskinlinje for tubefylling og pakking. 

Bak den nye maskinlinjen står Norden Machinery i Kalmar som er verdensledende innenfor tubefylling. Foretaket har etter et omfattende utviklingsarbeid kunne øke kapasiteten til 850 tuber per minutt i sitt nye flaggskip. Det er dermed verdens raskeste tubefyllings- og pakkelinje.
  Energieffektivisering er et viktig argument for den nye teknologien og de nye funksjonene som Norden Machinery tilbyr. Som en del av dette har foretaket valgt Rittals filtervifter og Blue e kjøleaggregat. Sammenlignet med vanlige kjøleaggregat kan Blue e halvere energiforbruket. Dette er mulig på grunn av en forbedret utforming av alle komponenter samt bruk av nanobelagt kondensator og energieffektive viftemotorer som har EC-teknologi (elektronisk kommutert).
  Kjøleteknikken brukes for å sikre klimaet direkte i automasjonsskap som er bygd inn i maskinene. Det styrker påliteligheten i den raske fyllings- og pakkeprosessen. Maskinlinjen vil bli markedsført globalt av Norden Machinery.
  – Vi er veldig glade for at Norden Machinery valgte våre kjøleaggregat for deres nye ultramoderne maskinlinje, sier Göran Bjelk, Produktsjef for klimatisering hos Rittal Scandinavian. – De er en av de største maskinleverandørene i bransjen, og vi ser deres valg som en viktig anerkjennelse av vår teknologi for energieffektivisering. – I tillegg til å spare energi, har enkeltheten i montasjen av Blue e aggregatene vært en vesentlig faktor når Norden Machinery har valgt vår teknologi, sier Bjelk.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1