Tips redaksjonen
15.09.2017

Verdens-premiere på Crossway Low Entry Natural Power

Fra 20. til 25. oktober vil IVECO BUS presentere flere nyheter på Busworld 2017, og det gjelder i særdeleshet versjonen Crossway LE Natural Power.

 IVECO BUS Natural Power-serien byr på en velprøvd mobilitet som er svært miljøvennlig, dedikert til naturgass og biometan. Med naturgass er partikkelutslippet tett på null, og NOx-utslippet er redusert med mer enn en tredel. Lydnivået er i tillegg halvert.
   Natural Power-serien er 100 prosent kompatibel med biometan, produsert fra gjenvunnet avfall. CO2-besparelsen er på inntil 95 prosent. Power to gas-teknologien tar sikte på å produsere syntetisk metan med energi fra fornybare kilder som elektrisitet eller solenergi. Dette sikrer også lagring og distribusjon gjennom eksisterende nettverk.
   Den helt nye Crossway Low Entry Natural Power er utstyrt med den siste generasjonen IVECO CURSOR 9 NP-motor. Gassbeholderne er integrert i taket. Designen optimerer tyngdepunktet av kjøretøyet og øker stabiliteten og komforten, både for sjåføren og passasjerene. Denne konstruksjonen, som gir den laveste totalhøyden på markedet, gjør at kjøretøyet ikke har noen spesifikke restriksjoner.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1