Tips redaksjonen
30.12.2013

Veggplater stadig mer populært

Både for private boliger og større prosjekter er det gjerne et mål for byggherren å velge løsninger som er raske og rimelige, samtidig som de holder estetiske og tekniske krav.

Veggplater selger
For to år siden introduserte veggplateprodusenten Forestia Walls4You, en kolleksjon med ferdig tapetserte veggplater, som slo godt an i markedet. I fjor lanserte samme produsent Walls2Paint. Dette er spesielle veggplater for maling. Etterspørselen etter disse veggproduktene økte ytterligere. Ved å benytte deg av Walls2Paint slipper du å pusse, sparkle og grunne.

Nye kolleksjoner
For å tilfredsstille etterspørselen oppgraderes nå Walls4You med hele åtte nye designer, i tråd med dagens trender. Nå kommer både trendy betongoverflater i to forskjellige gråtoner, lekre snøhvite panel med grå rankemønster, drivved, og nye stripete varianter. I tillegg kommer det to nye delikate designer innenfor Basic-kolleksjonen som er spesielt velegnet for prosjektoppdrag.

Effektivt og praktisk
Veggplatene er utviklet og blir produsert ved Forestia sitt anlegg på Braskereidfoss. Dette er et konsept som gir kostnadseffektiv og redusert byggetid. Platene kan både overmales og tapetseres, de har god skrufasthet, er enkle å holde rene i og med at de er vaskbare.
   – En av de viktigste tilbakemeldingene vi får, er at veggplatene er enkle og raske å montere, forteller en entusiastisk produktsjef i Byggma, Harvey Rønningen.

Tekst: Harald Sola Berentsen/ifi.no/foto: Forestia

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1