Meny
05.03.2018

Vårnyheter fra Magnor

KVARTS er moderne og eksklusive vaser i sofistikerte edelstensfarger, designet av den kjente blomsterdekoratøren Finn Schjøll.

Vasene er stramme og rektangulære. Fargene er skinnende og transparente; fire funklende klare edelstensfarger – mørk turkis, varm ametyst, smaragdgrønn og gyllen rav. Her oser det av luksus og eleganse.
   Inspirasjonen har Finn Schjøll hentet fra det vakre mineralet kvarts, det vanligste mineralet i jordskorpa som inngår i de fleste bergarter. Selv gråstein har alle edelsteners farger, de fargene du selv ønsker å se. Det handler om å se det vakre i alt rundt oss, om å skape magi og nyte hverdagsluksusen. Hverdager er også festlige, gråsteiner er også edelstener.
   De åtte vasene KVARTS kan gjerne blandes og settes sammen i små eller store grupper – det blir lekkert uansett hvordan man setter de sammen. Finn Schjøll kan dette med blomster og dekorering. Han elsker å skape lekre interiører av blomster, lys og vaser. Disse vasene er elegante, sofistikerte og vil passe godt inn i den eksklusive interiørtrenden.

Se også www.magnor.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no