Tips redaksjonen
24.04.2014

Vanntett og enkel skjøt for datakabel

Telegärtner lanserer VM-Pro 8-8 skjøtemodul for skjøting av datakabel. Den gir en robust og vanntett skjøt, og koblingen gjøres på en enkel måte, også ute i felt.

Hva gjør man når dataskapet skal flyttes, og kablene blir for korte? Eller når man oppdager at kablene ikke er lange nok når produksjonsutstyret flyttes?
  Svaret er enkelt. Da henter man fram Telegärtners nye VM-Pro 8-8 skjøtemodul fra verktøyvesken. Skjøten er fullskjermet og bestandig mot vann og støv, så vel som mot elektrisk støy. Den er ratet til Class FA (1000 MHz) og gir mulighet for å skjøte kabler fra AWG22 (0,64mm) til AWG27 (0,36mm). Produsenten har lagt mye arbeid i at skjøten skal være enkel og brukervennlig og tilpasset bruk i røffe, industrielle miljøer, noe de har lykkes med. IDC-teknologi gjør at man kan lage en skjøt, helt uten bruk av spesialverktøy, og fargekoding sikrer at skjøten ellers blir korrekt utført. Bruksområdene er mange. Typiske eksempler er skjøting av kabel ved flytting av dataskap, skjøting av ødelagte kabler og ellers alle steder der det er behov for å forlenge en datakabel uten at ytelse og kvalitet reduseres.
  Telegärtner representeres av Catena AS. Mer informasjon fås på telefon 22804260, post@catena.no eller www.catena.no.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1