Tips redaksjonen
09.03.2016

Utvider bruken av Aramid Sidewall

Nokian Tyresøker nå bruken av den innovative Aramid Sidewall-teknologien i sine nye SUV vinterdekk.

De ekstremt slitesterke aramidfibrene styrker dekkets sidevegg. Dette gjør dekkene bedre rustet til å tåle kutt og slitasje som vanligvis kan punktere dekk. Det samme materialet blir blant annet brukt i luftfartsindustrien og av militæret.
   Fra begynnelsen av 2016 vil alle Nokian Tyres’ premiumdekk i SUV segmentet, som er laget for krevende og allsidig bruk, inneholde aramidfibre. Dette inkluderer også produkter som allerede er på markedet.

Svært godt mottatt
SUV-sjåfører som ønsker personbillignende egenskaper for sine store og kraftige biler, etterspør ofte mer holdbare dekk. Forskning viser at dekk oftest blir skadet som følge av slag mot dekkets sidevegg. Vanligvis skjer dette når man kjører over hull i veien med for lavt lufttrykk eller ved sammenstøt med fortauskanter under parkering. Reparasjon av slike skader anbefales sjelden. Konsekvensen er som regel at eieren må erstatte det ødelagte dekket med et nytt.
   – Den nye innovasjonen har blitt svært godt mottatt av både SUV-sjåfører og dekkforhandlere. Den unike oppfinnelsen gir merverdi for sjåfører som ønsker å kjøre både i by, på landevei og offroad. Ved å tilby denne teknologien i alle våre premium SUV-dekk ønsker vi å maksimere effekten til våre eksisterende premiumprodukter, sier produktsjef i Nokian Dekk, Fredrik Hauge. Nokian Tyres Aramid Sidewall-teknologien ble for første gang brukt i det testvinnende piggdekket Nokian Hakkapeliitta 8 SUV. Fra 2016 blir Aramid Sidewall-teknologien også å finne i det piggfrie Nokian Hakkapeliitta R2 SUV. Teknologien benyttes også i Nokian Hakka Black SUV- og Nokian Hakka Blue SUV-produktene, premium sommerdekk for SUV.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1