Tips redaksjonen
20.07.2015

Utforsk SAS nye kabin med Google Street View

Nå er det mulig å utforske SAS nye kabiner på langruteflyene med Google Street View. Med dette er SAS det første flyselskapet i Europa som tilbyr en virtuell tur om bord på et langdistansefly, i de nye oppgraderte flykabinene som ble introdusert i februar.

Her kan du vandre mellom de forskjellige serviceklassene SAS Go, SAS Plus og SAS Business, og utforske flyseter, underholdningssystem og resten av interiøret, for eksempel flyets kjøkken og toaletter.
   – Våre nye oppgraderte langrutekabiner har fått betydelig oppmerksomhet for sin design og funksjonalitet blant både kunder og medier etter introduksjonen. Vi arbeider løpende med å skape nye innovative digitale løsninger for våre kunder, så derfor er vi stolte av at SAS nå gjør det mulig for alle ved hjelp av Google Street View, å se hvordan det er å reise med oss, sier Marianne Orderud, markedssjef i SAS.
   I den nye kabinen er materialer og farger nøye valgt ut for å skape en rolig og innbydende atmosfære om bord. SAS Go og SAS Plus er designet med ekstra benplass og godt rom for oppbevaring. Alle SAS Business-setene har – uansett plassering – direkte adgang til midtgangen, og kan felles helt ned til sengeleie. Sengene er alle med madrasser og sengetøy fra det anerkjente merket Hästens, for å kunne gi de reisende god kvalitetssøvn. Hele flykabinen har fått underholdningssystem med HD-skjermer og trådløs internettilgang.

Kilde: cicionwire.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1