Tips redaksjonen
06.03.2014

Usedvanlig samarbeid om kloning

Det er kalifornisk teknologi som ligger under coveret i Sandbergs nye kabel for kloning av harddisker. Dette er uvanlig for et selskap som ellers baserer produktutviklingen på et dansk-kinesisk samarbeid.

Anders Petersen, produktsjef hos Sandberg A/S, sier følgende om samarbeidet: – Apricorn i USA har rett og slett den beste teknologien på markedet for kabelbasert kloning og har uten sammenligning den enkleste og sterkeste programvaren. Så i stedet for å finne opp hjulet på nytt har vi inngått et samarbeid med Apricorn om å bruke deres teknologi og programvare i vårt produkt.
  For tiden bytter mange ut harddisken på den bærbare datamaskinen med nye SSD-harddisker som har gått sterkt ned i pris. Det gir den bærbare datamaskinen en høyere ytelse og gjør den samtidig mer stillegående.
  Normalt må man kopiere data man ønsker å lagre over på en minnepinne e.l., sette den nye harddisken i datamaskinen, installere Windows og MacOS på nytt samt alle programmer, og deretter hente frem dataene igjen. En veldig tungvinn prosess som kan ta veldig lang tid.
  Med Sandberg USB 3.0 Hard Disk Clone Cable kan man ta en snarvei gjennom hele denne prosessen ved å kopiere den interne harddisken til den nye harddisken, inkludert oppstartsspor, operativsystem, programmer, data og det hele.
  I motsetning til andre kloningsløsninger gir denne løsningen muligheten til å velge bort deler av dataene hvis den nye harddisken er mindre enn den gamle.
  Hvis du har USB 3.0, går det utrolig fort.
  Kabelen kan også brukes som en enkel tilkobling av en ekstern harddisk, f.eks. når man skal ta sikkerhetskopi.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1