Tips redaksjonen
06.03.2014

Unikt innebygd lydsystem til kjøkkenet

Drømmekjøkkenet presenterer Maestro Kitchen 100 Sound System. Det førsteklasses lydsystemet bygges inn i kjøkkenstammene, som danner naturlige resonanskasser.

Drømmekjøkkenet har sikret seg rettighetene til å selge Maestro Kitchen 100 Sound System i Norden. Maestro Kitchen 100 Sound System er et lydsystem for kjøkkenet av høy kvalitet. Når det er installert, kan man med det blotte øye ikke se noen tekniske apparater eller ledninger. Musikksystemet består bare av en mindre styreenhet med svart glasspanel, 8 cm høy og 60 cm bred, en basshøyttaler samt to høyttalere som enkelt integreres i det eksisterende eller nye kjøkkenet.
  Styreenheten gjør det mulig å streame musikk via en smartphone eller iPad. Den har også en CD-spiller, AUXinngang, USB-inngang, DAB-radio samt vanlig radio som kan styres på enheten eller med fjernkontroll. Basshøyttaleren monteres bak gulvsokkelen, og deretter monteres øvrige høyttalere enten i skapfront, -stamme eller som frittstående satellitt. Velger man å frese inn høyttalerne i skapene, vil de bli helt usynlige. Skapet blir da en naturlig resonanskasse som produserer lyd av høy kvalitet.
  Maestro Kitchen 100 Sound System er designet av anerkjente og prisbelønte Harman Kardon, den amerikanske produsenten som blant annet har utviklet høyttalersystem for BMW, Mercedes-Benz, Mini, Land Rover og Ferrari. De står også bak lydsystem for store arenaer og eventer.
  Lydsystemet bestilles hos Drømmekjøkkenet. Veiledende pris på lydsystemet som består av styreenhet, bass og to høyttalere er kr. 11 995.

Kilde: www.perpr.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1