Tips redaksjonen
26.10.2015

Trendy og slitesterkt gulv med et klikk

Starfloor Click kommer i nye og lekre mønstre som gjør at gulvet passer inn i et hvilket som helst rom der du ønsker et lettstelt og slitesterkt gulv.

Tarkett lanserer ti nye mønstre i kolleksjonen Starfloor Click, fra naturtro tre- og stenmotiver til mønstre med inspirasjon fra Marokko. Nå kan du få afrikanske impulser i hjemmet med tre flotte fargekombinasjoner: Retro Black White, Retro Indigo og Retro Orange Blue.
   Lettstelte og slitesterke vinylgulv anbefales vanligvis til kjøkken og entré, men Starfloor Click vinylgulv passer også godt i andre rom og miljøer.
   Retro-kolleksjonen er et godt valg der du ønsker deg et mykt, stille og praktisk gulv. Gulvet er enkelt å legge, du gjør det bokstavelig talt «på et klikk». Klikksystemet gjør at du verken trenger lim eller spesielle verktøy, men klikker det på plass på et rent og flatt underlag. Kolleksjonen kommer som planker eller fliser, som betyr at du slipper å transportere store ruller. Starfloor Click-gulvene er ftalatfrie og legges uten lim. Det gir mindre miljøpåvirkning og et bedre inneklima. Gulvet anbefales derfor av det svenske Astmaoch Allergiförbundet. Den nye kolleksjonen lanseres i september.

Kilde: perpr.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1