Tips redaksjonen
01.08.2017

Tredje generasjons Terberg hos Color Line

Det norskeide rederiet Color Line har inngått en avtale med N.C. Nielsen om levering av 18 fabrikknye Terberg terminaltraktorer. Dette er Terbergs tredje generasjon hos Color Line, og de nye maskinene vil bli gradvis implementert i havneterminaler i Hirtshals, Danmark og henholdsvis Kristiansand, Larvik og Oslo i Norge.

De 18 Terberg RT terminaltraktorene vil ha som primæroppgave å kjøre semitilhengere av og på Color Lines hurtigferger, som bare ligger til kai en times tid. Så når det er rush hour på havna, da både biler og passasjerer, lastebiler og semi-tilhengere skal byttes ut på fergen, kommer de hardtarbeidende Terberg-traktorene på banen.
   Color Line har også sine sentralkjøkken og sentrallagre i Hirtshals, hvorfra provianten fraktes til havneområdet med to Terberg YT'ere. Disse to pendler fast mellom sentrallageret og havneområdet, der mange tonn tunge containere kjøres til kaikanten og løftes om bord i fergene.
   – Vi er veldig fornøyd med Terberg-maskinene fra N.C. Nielsen. Vi har å gjøre med en svært løsningsorientert partner. Det er derfor langt fra tilfeldig at vi nå for tredje gang velger Terberg, ettersom dette er value for money for oss, sier Claus Rosenberg, driftsleder for terminal og kai/PFSO hos Color Line.

Ukentlig service
Inkludert i avtalen er en tjenestedel som innebærer at N.C. Nielsens lokale servicetekniker kommer innom hver uke. Maskinene får regelmessig service og er alltid klar for kamp på havnen. Sjåførene kan alltid få ordnet ulike småting, som et dørspeil som skal justeres eller et dekk som må skiftes. Servicetjenesten gjelder også for Terberg-maskiner i Norge, som seiler til Hirtshals fra Kristiansand og Larvik.
   – Vi er stolte av å ha levert Terberg terminaltraktorer til Color Line i så mange år. De mange anløpene og aktivitetene som hele tiden pågår i havneområdet, stiller store krav til utstyret. Det må gå raskt, enkelt og effektivt for seg å bytte ut semi-tilhengere på fergene, og Terberg terminaltraktorer er perfekt for denne oppgaven, sier produktsjef Bo Nørgaard fra N.C. Nielsen, som forhandlet frem kontrakten med Color Line.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1