Meny
17.09.2019

Transport & Logistikk 2019: Konferanse med nyttig faglig påfyll

Transport & Logistikk 2019: Konferanse med nyttig faglig påfyll for alle i næringen

I følge prosjektleder Jo Eirik Frøise i Norsk Industri er det ingen som skal lide noe nød når det gjelder faglig påfyll. – I løpet av arrangementet er det nemlig et a-lag av ledere, gründere og bransjepersonligheter som vil dele sine erfaringer. Det gleder en engasjert prosjektlederen, konkluderer han.
   – For Norsk Industri er vareeierne aller viktigst, vi har sørget for et sterkt fokus på vareeiers logistikk under arrangementet. Nå ser vi virkelig frem til et spennende arrangement med over 100 foredragsholdere, som debatterer og foreleser i 26 ulike sesjoner, forteller Frøise.

Møteplassen hvor alle må være

På Norges største konferanse for transport og logistikknæringen får du kunnskap som du kan nyttiggjøre deg i ditt daglige virke. – At så mange utstillere, transportkjøpere og transportører er påmeldt er dette et klart tegn at bedriftene ikke tør å la være å få med seg nyttige foredrag om hva som rører seg i en bransje i utvikling.  Vi ser også at utstillerne melder seg på – konferansen er stedet du finner ledere og beslutningstakere du bare må nå med ditt budskap, fremhever Frøise

Årets råeste bransjemiddag

Frøise forteller at de allerede litt over en måned før kunne se at med over 450 påmeldte til bransjemiddagen den 26. september ville lokalene fylles raskt til årets store begivenhet.
   Å treffes ansikt til ansikt er nyttig – selv om mye av den daglige handelen mellom bedrifter foregår på telefon og nett. Vi ser at personlige relasjoner fremdeles er viktig når handel skal sluttes. Bransjemiddagen er en uformell arena hvor både konferansedeltakere og utstillere treffer hverandre.  Hyggelig er det derfor at noen store viktige utstillere har bekreftet at de tar med seg over 100 kunder og forretningsforbindelser. Vi kan love god mat, god drikke og god underholdning. Vi satser stort og har booket vinneren av "Stjernekamp", Silya, som underholder, forteller en begeistret prosjektleder.

Rift om plassene

– Transport og logistikk 2019 i september er en viktig arena for hele næringen. I det siste har det vært sterkt fokus på temaer som digitalisering, trafikksikkerhet for tungtransporten og en velfungerende infrastruktur for næringstransporten. For oss er dette viktige områder å motta innspill på og drøfte sammen med bransjen, sier samferdselsminister Jon Georg Dale.
   – Responsen vi har fått er fantastisk, foredragsholdere har stått i kø for å holde innlegg på konferansen. Sammenslåing høster allerede resultat, sier Frøise fornøyd.
   Over 100 foredragsholdere fordelt på 29 ulike tema har kommet på plass og salg av konferansebilletter er i full gang.
   – Innovasjon i transportnæringen, digitalisering, terrortrusler, kabotasje og samferdselspolitikk står i høysetet. I år vil det bli rift om de 1000 plassene på konferansen, avslutter Frøise.

Stor satsing fra hele næringen

– Vi har endelig fått en møteplass som hele næringen kan treffes på. At årets konferanse og messe vil bli så enorm skyldes at nye Transport & Logistikk, har slått seg sammen med Norges Lastebileierforbund og Norges varemesse sitt arrangement Transport. Dette er fantastisk og vi ser frem til spennende dager på Lillestrøm, sier Are Kjensli, adm. direktør i NHO Logistikk og Transport.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no