Meny
31.08.2015

Trådløs vindusvasker

For å hjelpe til med rengjøringen, har BLACK+DECKER har utviklet en liten trådløs vindusvasker som gjør rengjøringen lettere.

– Vi ønsket å lage et verktøy med alle funksjoner, slik at du unngår å bruke flere forskjellige typer rengjøringsutstyr, sier Henrik Fabricius, produktsjef hos BLACK+DECKER.
   Rene vinduer gjør mye, spesielt nå på sommeren når solen skinner mesteparten av dagen. Men mange mener at det er vanskelig å få et glassklart resultat; ofte kan det bli dugg og stygge striper. Derfor lanserer BLACK+DECKER sin første lette batteridrevne håndvindusvasker.
   – Vindusvaskeren er enkel og lett å bruke og gir et godt resultat, sier Henrik Fabricius. Den fungerer ved hjelp av en vanntank der man sprayer vann og vaskemiddel på vinduet og deretter tørker av skitt med et tekstilbånd på baksiden av hodet. Ved å snu hodet 180 grader, kan du bruke nalen og sugefunksjonen for å samle opp vann, slik at du unngår søl og striper på vinduene.
   Den batteridrevne vindusvaskeren gir også større frihet til å jobbe utendørs. Maskinen veier under én kilo og har Lithium-batteri som lades med en USB-port, og som kan holde i opptil 25 minutter effektiv tid uten ekstra lading. For å lette arbeidet videre er hodet dreibart, slik at du bare trenger ett verktøy når du arbeider.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no