Meny
24.09.2018

Toyota Material Handlings forpliktelse til å levere smarte trucker – for mer Lean kundeoperasjoner

Toyota kunngjorde tidligere i år at de planlegger å integrere telematikk i alle elektriske trucker produsert fra høsten 2018, basert på selskapets markedsledende I_Site teknologi.

Senior Vice President, Sales & Marketing, Ralph Cox forklarer strategien slik: “Vi er anerkjent på verdensbasis for vår Lean-tankegang i Toyota, og vi drar mange fordeler fra våre kontinuerlige forbedringer, ved å adoptere ny teknologi inn i våre egne logistikkoperasjoner. Verdien av å koble opp enheter for å bidra til eliminering av avfall i form av energi, ressurser, plass og tid, kan ikke ignoreres i dagens utfordrende logistikksystemer. Toyota ønsker å bidra sterkt til å forbedre effektiviteten og oppmuntre til mer Lean logistikkoperasjoner over hele Europa."
   Endringen gir Toyotas kunder en rekke fordeler, da grunnleggende aktivitetsdata blir gjort tilgjengelige, kun underlagt en data-delingsavtale. Utnyttelse er en viktig del av historien. I_Site samler data fra nesten 60.000 oppkoblede trucker som er i drift, og viser at de aller fleste bedrifter kan eliminere tap av ressurser betydelig ved å forbedre utnyttelsesnivået, som typisk ligger på kun 35 prosent.

Ansvarlig vei å gå
Cox kommenterer: "Dette vil mest sannsynlig føre til at behovet for antall trucker hos våre kunder blir mindre når de begynner å bruke den innsamlede dataen til å forbedre logistikkplanleggingen. Vi anerkjenner dette til å være den ansvarlige veien å gå som leverandør og samarbeidspartner.
   Det andre hovedelementet er operatør- og sikkerhetsstyring. Ulykker innen materialhåndtering fører med seg en stor belastning, både kostnadsmessig i form av skade på utstyr og lager, men enda viktigere – personskader. Data samlet inn fra Toyota I_Site-systemet viser at ved å innføre "best-practice", kombinert med muligheten til å måle måten utstyret blir brukt på, kan redusere reparasjons- og skadekostnadene med så mye som 70 prosent. "
   "Dette er et annet eksempel på hvordan vi kan hjelpe våre kunder med å unngå unødvendige kostnader," forklarer Ralph Cox.
   "Vi vil jobbe tett med alle våre kunder for å bistå med dataplanlegging som reflekterer deres eksakte krav, med et bredt spekter av ekstra informasjonskanaler som blir tilgjengelig. Vårt mål er ikke bare å være en markedsledende leverandør av materialhåndteringsløsninger og service – vi ønsker også å dele vår kunnskap og erfaringer for å tilføre verdi til våre kunders forretningsresultater".
   Endringen med å koble opp alle enheter, sammenfaller også med lanseringen av Toyotas nyeste serviceplattform, som gjør at vedlikeholdet av disse oppkoblede truckene kan skreddersys og strømlinjeformes. Ved at programvare kan oppdateres uten at teknikeren er ute hos kunden og vedlikeholdet styres av aktiviteten til enheten, vil dette medføre mindre nedetid og lavere totalkostnad.

Få full forståelse av bedriftens potensial
Toyota I_Site er det perfekte verktøyet for truckflåteansvarlige og logistikksjefer til å forstå kjøretøystatus, førerytelse og generell produktivitet i truckflåten. Det brukervennlige grensesnittet i form av en oversiktsside gir en konsentrert sanntidsoversikt over bedriftens situasjon, der du raskt kan identifisere eventuelle problemer. Oversiktssiden er tilgjengelig når og hvor du har behov for den –på kontoret, hjemme, til presentasjoner for andre ledere –eller på en håndholdt enhet på fabrikkgulvet. Du kan velge og skreddersy indikatorene etter eget behov. Samtidig er alle bakgrunnsdataene du trenger, alltid bare et klikk unna.

En komplett løsning med unike fordeler
Toyota I_Site kombinerer GPRS/3G-teknologi, et brukervennlig informasjonsgrensesnitt med kontinuerlig rådgivning fra sertifiserte spesialister på Toyota I_Site. Dette gjør den til en komplett og unik løsning, som gir innsikt og støtte langt utover tradisjonell styring av truckflåten. Gaffeltrucken er utstyrt med en GPRS-sender som gjør den sporbar og uavhengig av sted. Dataene overføres til en nettportal som ikke krever installasjon av noen programvare. Nettportalen kan tilpasses, og du får tilgang via beskyttet innlogging fra en hvilken som helst datamaskin eller håndholdt enhet. Noe av det beste med Toyota I_Site er at du ikke trenger å investere i systemet. Isteden betaler du en månedlig avgift i form av en driftskostnad, som står i direkte forhold til flåtens størrelse og kontraktens varighet. Da får du alle fordelene ved en skreddersydd løsning for styring av truckflåten med full spesialiststøtte fra første dag. Dette betyr totalkontroll over budsjettene slik at du kan fokusere på resultatene. Kontakt den lokalerepresentanten til Toyota Material Handling for å få mer informasjon om hvordan du kan prøve dette på arbeidsstedet ditt.

Mer enn flåteadministrasjon
Toyota har et helhetlig syn på utfordringene ved, og potensialet til, moderne materialhåndtering. Det er derfor systemet består av mer enn bare maskinvare og data. Dine egne Toyota I_Site-eksperter er en like vesentlig del av løsningen og gir kontinuerlig råd hele veien.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no