Tips redaksjonen
14.08.2017

Toppmodellen Kaiteki fra Mitsubishi Electric

Markedslederen Mitsubishi Electric lanserer nå sin nye toppmodell Kaiteki. De regner med at den nye modellen skal ta over som sin mestselgende modell og har flere nyheter å presentere på sin nye varmepumpe: Fire farger, bedre spesifikasjoner og wifi-styring er blant nyhetene.

– Vi har utviklet en varmepumpe med en tidløs og funksjonell design, sier markedssjef Einar Smidesang. Han legger ikke skjul på at dette er en varmepumpe de har jobbet mye med å utvikle. Kaiteki kommer i de fire fargene hvit, perlehvit, safirsvart og rubinrød. De tre spesialfargene er lagt på en spesialdesignet overflate.

Økt varmeeffekt
Mitsubishi Electric oppgir at den nye modellen har energiklasse A+++ med 5,2 i årsvarmefaktor, og at varmeeffekten er økt vesentlig. – Den har 35 prosent høyere varmekapasitet og samtidig 43 prosent høyere COP ved –25 grader celsius sammenlignet med selskapets Kirigamine Hara, som allerede var helt i toppklasse, forteller Smidesang. Han forteller også at modellen er testet i et uavhengig laboratorium, og at de derfor garanterer drift helt ned til – 35 grade celsius på denne modellen.

Forbedret lydnivå
Kaiteki har 19 dB(A) på laveste lydnivå. En knapp på fjernkontrollen gjør at den reduserer lyd på utedelen med 3 dB(A) om natten, såkalt night mode. – Vårt motto er at du bare skal føle varmen, ikke høre den, legger Smidesang til.

Unik beskyttelse på innerdelen
Den spesielle overflatebehandlingen av viften, registeret og luftbrønnen på innerdelen gjør at varmepumpen er spesielt motstandsdyktig mot støv og smuss som kan feste seg. Derfor vil den være enklere å vedlikeholde og kunne gi mer effekt og kapasitet over tid sammenlignet med standard varmepumper uten denne behandlingen. – Dual Barrier Coating kaller Mitsubishi Electric denne behandlingen, sier Smidesang.

Wifi-styring
Med fabrikkmontert wifi kan modellen styres fra hele verden om ønskelig. Helt ny programvare og hardware gjør at den skal være enkel å koble opp. Varmepumpen kan styres fra alle typer mobiler, tablets og datamaskiner.

Tre forskjellige modeller
Kaiteki kommer i modellene Kaiteki 6300, Kaiteki 6600 og Kaiteki 8700. – Den store publikumsfavoritten blir nok Kaiteki 6600, mener Smidesang. Han forteller også at Kaiteki 6300 kan gå på en 10 ampere sikring, og at de derfor tror den vil bli brukt mye av dem som vil skifte ut gamle varmepumper.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1