Tips redaksjonen
01.05.2016

TomTom Golfer 2 tar golfere til neste nivå

TomTom (TOM2) har lansert den ultratynne GPS-klokken TomTom Golfer 2, utviklet for å hjelpe golfere med å forbedre sitt spill gjennom automatisk å analysere slag og runder.

TomTom Golfer 2 viser distanse og hindre til greenen, samtidig som den hjelper spilleren med bedre å forstå og analysere sine slag. Spilleren ser avstanden på driven og får dermed veiledning til neste slag. Etter golfrunden kan han analysere sine slag i TomTom Mysports. Den automatiske funksjonen som registrerer resultatene, gjør det enkelt for golfere å se hva som fungerer, og hva som kan forbedres.
   I TomTom MySports får forbrukerne mer informasjon om slag og greenprofiler. En nyhet er at den kombinerer de beste slagene som spilles og kan vise din beste runde på golfbanen. Gjennom å se på slagene ved hvert hull får golferen en enestående mulighet til å analysere sine styrker og svakheter.
   TomTom Golfer 2 viser hvordan golfspillere best mulig kan ta seg gjennom greenen ved å vise detaljert informasjon om avstand, foran og bak hindre på banen, på over 40 000 golfbaner verden over.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1