Meny
29.09.2016

TomTom City utvider til 50 steder

TomTom (TOM2) informerer om at trafikkportalen TomTom City utvider fra 25 til 50 steder verden rundt og er nå tilgjengelig i Oslo, Stockholm, Helsingborg, Frankfurt og flere andre steder.

Trafikkportalen viser trafikk og reiseinformasjon i sanntid fra sted til sted og tilbyr en plattform for myndigheter, bedrifter og brukere for å sikre effektiv trafikkflyt. 
   TomTom City nås via alle oppkoplede enheter på http://city.tomtom.com. Tjenesten ble lansert med 25 steder i april i år. Mest populær er tjenesten i Istanbul med flest besøkende. Med de nye 25 stedene når flere enn 30 millioner brukere tjenesten fra Johannesburg til Oslo og Melbourne.
   – Det føles helt riktig å utvide TomTom City med ytterligere 25 steder og tilby flere sjåfører og trafikkledere bedre innsikt om byens trafikksituasjon i sanntid. Vi jobber kontinuerlig med nye løsninger som bidrar til å unngå forsinkelser og bane vei for smartere byer. Med hjelp fra data fra over 450 millioner enheter globalt skaper vi tjenester som hjelper både byen og trafikantene med sammen å optimalisere trafikkflyten for alle, sier Petter Tønsberg, salgssjef i TomTom Norge.
   I takt med at antallet tilkoblede kjøretøy øker, kommer TomTom City til å tilby nye måter å håndtere byers trafikkflyt. Sjåfører og trafikkledere kan med TomTom City ta smartere beslutninger og dermed unngå kø og forsinkelser. 
   TomTom City er tilgjengelig via alle oppkoplede enheter inkludert PC, nettbrett og mobil, og viser trafikkinformasjon i sanntid, ulykker og hendelser langs vegen og annen relevant informasjon alle steder. 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no