Tips redaksjonen
24.11.2017

Tøft rundstiftmateriell for underholdningsapplikasjoner

 ABBs serie med svarte plugger og stikkontakter er tilpasset underholdningsapplikasjoner, som konsertsaler, kinoer, fjernsynsstudioer og utendørsarrangementer.

Med lang erfaring i å designe og produsere industristikkontakter og plugger kan ABB tilby produkter av høy kvalitet, funksjonalitet, pålitelighet og sikkerhet. Uavhengig av situasjonen, er det alltid personsikkerhet som prioriteres i elektriske installasjoner. Dette opplyser selskapet i en nyhetsmelding.
   ABBs serie med svarte plugger og stikkontakter er tilpasset underholdningsapplikasjoner, som konsertsaler, kinoer, fjernsynsstudioer og utendørsarrangementer. Serien er spesielt utviklet etter innspill fra disse miljøene som ønsket at utstyret og kablingen skal være mins mulig synlig. Den svarte serien passer for både innendørs og utendørs bruk, og de går i ett med sine mørke omgivelser.
   Pinne- og hylsekonfigurasjon er i henhold til IEC-standardene. Produktmerkingen gir informasjon om hvilket spenningsområde produktet er beregnet på.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1