Tips redaksjonen
04.01.2016

To nye tilskudd til TomTom GO-familien

TomTom lanserer to nye navigasjonsenheter i TomTom GO-serien – TomTom GO 51 og TomTom GO 61.

De nye navigasjonsenhetene kommer med Lifetime World Maps og Lifetime Speed Cameras, noe som betyr at alle GPS-enhetene i TomTom GO-serien nå har lifetimetjenester, herunder Lifetime TomTom Traffic, via en tilkobling med smarttelefon.
   TomTom GO 51 and GO 61 kommer med 5 og 6 tommers touch screen.
   Lifetime World Maps lar forbrukerne bruke kart fra hele verden uten ekstra kostnader. Lifetime Speed Cameras varsler i god tid før trafikkameraene dukker opp, både på GPS-enheten og på mobilen.
   TomTom GO-enhetene kombinerer sanntids trafikkinformasjon med smartrute, for å varsle førere om raskere ruter så snart de blir tilgjengelige. TomTom Traffic dekker alle kartlagte veier og kombinerer data fra millioner av datakilder, fra hele verden, for å levere trafikkinformasjon så nøyaktig at ved hver ny oppdatering, kan det finne starten og slutten av en trafikkork, inntil ti meter.
   TomTom GO-serien består av seks enheter. For å gjøre den daglige pendlingen enda enklere har TomTom GO-enhetene inkluderert Drive Home- og Drive to Work-knappene i hovedmenyen for raskere og enklere navigering. TomTom GO navigasjonsenheter er kompatible med TomTom MyDrive. For første gang kan sjåførene bruke sin smarttelefon, nettbrett eller PC for å få sanntids trafikkinformasjon, planlegge reiseruter, og sende destinasjoner til sin TomTom GO før de kommer inn i bilen. Tidligere lanserte TomTom GO-enheter er også kompatible med MyDrive gjennom en enkel programvareoppdatering.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1