Tips redaksjonen
01.03.2016

To nye 55-tommers skjermer til videovegg

Fleksibilitet, enkel installasjon og administrasjon og mer presis farge- og bildegjengivelse er prioritert i NEC sine nye profesjonelle videoveggskjermer. 24/7-visning er standard.

NEC MultiSync X555UNS og X555UNV har svært tynne rammer og bare 3,5 millimeter avstand mellom skjermene i en videoveggsinstallasjon. Dette gjør dem svært godt egnet for sømløs integrasjon i offentlige miljøer.
   S-IPS-paneler sørger for høy bildekvalitet og presis fargegjengivelse ved både vertikal og horisontal montering. Panelteknologien egner seg spesielt godt for bransjer som har høye forventninger og krav til den visuelle opplevelsen. Skjermene er spesielt godt egnet innenfor bransjer som detaljhandelen, transportsektoren og kringkasting.

Skjermer for kunder
– Videovegger i detaljhandelen har stor innvirkning på kundeopplevelsen. Kunder lar seg inspirere og veilede i løpet av butikkbesøket. Her er kvalitet i kundeopplevelsen viktig. Samtidig må brukerne forsikres om at videoveggen er enkel å administrere. De nye tilskuddene er utviklet i tråd med disse kravene og behovene, sier Erik H. Okstad, nordisk Field Sales Engineer i NEC Display Solutions. 
   Skjermene har innebygd dimmefunksjon på baklyset. Mørke og lyse områder justeres automatisk etter innholdet for å oppnå best mulig gjengivelse. Dette sikrer høyere kontraster og mer levende bilder, som igjen bidrar til god brukeropplevelse.

Tilgjengelighet og pris
NEC MultiSync X555UNS er tilgjengelig hos forhandlere fra november 2015 til en veiledende pris på kr 61 300 eks. mva. NEC MultiSync X555UNV blir tilgjengelig i løpet av desember til en veiledende pris på kr 42 500 eks. mva.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1