Tips redaksjonen
29.04.2014

To LCD-berøringsskjermer i Full HD fra Sharp

På ISE-messen i Amsterdam tidligere i år viste Sharp frem to nye LCD-monitorer med berøringsskjerm i Full HD. Sharp kommer med en 20-tommers skjerm med digital penn og en 24-tommers skjerm med høysensitiv berøringsskjerm. 

– Nå utvider vi sortimentet av monitorer med to nye LCD-skjermer, noe som gjør at vi byr på innovative løsninger tilpasset de ulike utfordringene som virksomheter står ovenfor i hverdagen. Det kan dreie seg om å skrive rett på skjermen like naturlig som om det hadde vært med penn og papir. Eller å kunne oppdatere digitale flater fra der man befinner seg, sier Petter Andersson, salgssjef i Sharp Electronics Nordic. 
  Den tynne og lette skjermen, LL-P202V, leveres med en digital penn som gjør den perfekt for både visning og skriving på skjermen. Den digitale pennen – i kombinasjon med en solid skjerm – gir en naturlig måte å skrive på. Akkurat som med en vanlig penn kan brukeren endre linjetykkelsen bare ved å forandre trykket. 
  Pennen har til og med to knapper som man kan tilpasse ut i fra de mest brukte funksjonene, for eksempel kan du trykke på knappen for å få frem viskelær eller gjøre et vanlig høyreklikk.   
 
 I og med at man kan justere skjermen fra 20 til 75 grader, kan man arbeide komfortabelt i den posisjonen man foretrekker. 
  Med sin store skjerm er LL-S242A ideell som interaktiv skjerm i butikk, resepsjoner og for bruk i møtelokaler. Skjermen er fleksibel og kan installeres i liggende, stående eller horisontal posisjon. 
  For presisjonsarbeid medfølger en penn med en 2 mm tynn pennespiss, som gjør at man kan skrive på en smidig og naturlig måte selv når hånden berører skjermen. 
  Med programmet Sharp Digital Signage Software kan brukeren styre skjermens innhold både direkte på selve enheten eller fra avstand. 
  Både LL-P202V og LL-S242A vil være tilgjengelig i Norge fra mai 2014.  

Kilde: mynewssdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1