Tips redaksjonen
20.07.2015

Timberland PRO tar et nytt steg med Wildcard Mid

Timberland PRO gir utendørsarbeidere det ultimate innenfor vanntett fottøy med Wildcard Mid – et helt nytt tilskudd til den sportsinspirerte Wildcard-serien.

– Den nye, ankelhøye skoen, Timberland PRO Wildcard Mid, har allerede blitt testet med stor suksess av en rekke kunder som jobber under harde og tøffe forhold. Skoen er designet for å holde føttene tørre, behagelige og sikre i røffe omgivelser. Dette er hovedsakelig takket være en svært solid, vanntett membran som holder vann og regn ute, samtidig som den absorberer svette på innsiden og gir komfort for føttene under lange og travle arbeidsdager, sier Stephanie Altit-Hazan, markedskommunikator for Timberland PRO i EMEAI.
   Med en spesialdesignet Vibram yttersåle, som oppgis å være enestående sklisikker og slitesterk, passer det nye Wildcard Mid-fottøyet for dem som jobber innenfor bygg- og anlegg, transport og logistikk, avfallshåndtering og andre utendørsbransjer der det er økt skli- og snublefare. Midtsålen er i etylen-vinylacetat (EVA), noe som gir god støtabsorbering, fleksibilitet og komfort.
   Andre funksjonsfordeler er en oversåle i mikrofiber med forsterkninger for fremre fot og hæl, noe som gjør skoen lett og slitesterk, samtidig som ankelen og foten får solid støtte. Skoen har metallfri mellomsåle som er sikret mot gjennomtrengning, samt vernetupp. Dette gir økt varmeisolering under kalde forhold og gjør Wildcard Mid lett og fleksibel. Skoen har også et forbedret, fleksibelt område bak på hælen, slik at den bøyer seg mykt og komfortabelt når brukeren går ned på kne. I tillegg motvirkes lukt på innsiden av Wildcard Mid takket være den antibakterielle etterbehandlingen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1