Tips redaksjonen
23.11.2015

Tilbyr nordisk opplæringsprogram i India

TCS tilbyr nå nyutdannede i Norden et ettårig traineeprogram i India. Opplæringsprogrammet gir nyutdannede mulighet til å jobbe med nordiske kunder og tilegne seg kompetanse i verdensklasse. Programmet er utviklet for å gi en best mulig start på deres karrierer innenfor IT og teknologi.

Det ledende IT- og konsulentselskapet Tata Consultancy Services (TCS) lanserer nå et pilotprogram for nyutdannede i Norden. I første runde vil TCS sende fire ferske IT-konsulenter fra Sverige og Danmark til India for et ettårig internship. Programmet er utviklet for å styrke deres karrierer ved å gi opplæring og arbeidserfaring innenfor TCS sin anerkjente Global Delivery Network Model (GDNM). Dette initiativet er en del av TCS sitt arbeid for samfunnsansvar.

Skal takle fremtidens utfordringer
– De nordiske landene er stolte av sine samfunnsmodeller og sin høye rangering på de fleste globale målinger. Likevel ser vi at de nordiske landene nå møter tider med tregere vekst, større press fra utlandet og tøffere global konkurranse. I tillegg er de nordiske universitetene i tøff konkurranse med de beste globale skolene, og i noen av landene er også arbeidsledigheten høy blant unge. Som en del av vårt bidrag for å takle fremtidens utfordringer introduserer vi nå TCS sitt globale ACE trainee-program i Norden, sier Johan Bartholdson, sjef for samfunnsansvar og Academic Interface-programmet i TCS Europa.

I Norden for første gang
ACE-programmet blir nå implementert i Norden for første gang. Programmet ble først initiert i 2004, og tusenvis av studenter fra hele verden har siden fått innpass. Etter å ha fullført programmet har over 20 prosent av traineene valgt å fortsette sin karriere i TCS, mens majoriteten av de resterende har fortsatt sine karrierer innenfor IT og teknologi.
   – Med ACE Nordic-programmet vil flere nyutdannede i regionen få mulighet til å realisere sitt potensial. De får uvurderlig arbeidserfaring ved å jobbe på reelle prosjekter for TCS sine kunder. TCS’ kundepartnere i programmet får en fantastisk mulighet til å gi noen av de beste unge arbeidstakerne i Norden muligheten til å fremme sine karrierer mens de jobber på konkrete kundeprosjekter, sier Venkateswaran R, nordisk HR-sjef i TCS.
   Traineene blir tildelt sine kundeprosjekter i henhold til hver persons kompetanse, interesser og utdanningsbakgrunn. Opplæringen fortsetter gjennom hele programmet for å sikre at kundene får det de ønsker, og for å gi traineene best mulig arbeidserfaring.
   TCS sitt nordiske ACE-program utvikles i samarbeid med AIESEC, en av de mest respekterte organisasjonene for profesjonelle internships, verden over.

Kilde: mynewsdesk.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1