Tips redaksjonen
11.03.2015

The Thief kåret til Norges mest romantiske hotell

TripAdvisor har kåret THE THIEF til Oslos beste hotell og det mest romantiske hotellet i Norge i Travellers’ Choice 2015.

– Dette er to priser vi setter utrolig høyt. Dette er stemmer fra våre gjester, og det er ingenting vi lytter mer til. Tilbakemeldingene fra besøkende er de viktigste rettesnorene vi har og gir stor motivasjon til å hele tiden forbedre oss, sier hotelldirektør Jarle Moen.
   Travellers´ Choice deles ut til de 1 prosent beste av hotellene på TripAdvisor, basert på anmeldelser fra millioner av reisende hvert år. På The Thief oppfordres alle gjester til å benytte seg av TripAdvisor, til glede for både andre gjester og medarbeiderne på hotellet.
   – TripAdvisor har etablert seg som en viktig og god guide for alle reisende, men også for oss internt. Tilbakemeldingene vi får, gjør oss trygge på hva vi skal fortsette med, og på hvilke områder vi kan strekke oss enda lenger, sier kommunikasjonssjef Siri Løining Kolderup.
   Prisene kommer bare et par uker etter at den norske reiselivsbransjens utropte The Thief til Årets Hotell under Grand Travel Awards 8. januar. Internasjonalt har det også vanket flere priser så langt i år. Det anerkjente tyske reiselivsmagasinet Geo Saison har nylig kåret The Thief til Europas Beste Designhotell i 2015, og under Europe Hotel Awards i London 26. januar ble The Thief kåret til beste femstjerners hotell i Norge.
   – Vi er stolte av å være i selskap med så mange gode hoteller i både de norske og internasjonale kåringene. Det pågår mye spennende i bransjen, og hotellopplevelsen er i utvikling. Disse prisene skjerper konkurransen og gjør oss alle bedre, konstaterer Moen.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1