Tips redaksjonen
11.03.2015

Test tapet på nett

Er du en av dem som synes tapet ser veldig spennende ut, men at det virker litt skummelt? Da kan det nye nettstedet finndintapet.no bli en god treningsarena.

Tapetleverandøren Borge står bak det nye nettstedet.
   – Nå skal det bli mye enklere å velge tapet, sier Borges designansvarlig, Birgit Torkildsby, som lenge har gledet seg til å få dette verktøyet på plass. Her kan man studere farger og mønstre i ro og mak hjemme, prøvetapetsere på én eller to vegger i ulike rom og flere stilarter, forklarer hun. Det finnes ulike søkekriterier som skal gjøre det enkelt å finne fram.

Tapetprøver i postkassa
Ønsker man å studere favoritttapetet nærmere, kan man bestille prøveark og få det sendt hjem i posten. Da får man se tapetet i ulike lys i det rommet det skal være, kjenne på strukturen og teste det mot møblene som er i rommet.
   – Vi vil ikke selge tapet på nett. Når man har kommet så langt i prosessen, anbefaler vi at folk går til butikk og handler; det er de som har ekspertisen, sier Birgit og tenkte også på gode råd om oppsetting, riktig lim og verktøy som en viktig del av «pakken». Nærmeste butikk finner man også på nettet.
   Med noen enkle tastetrykk er rommet tapetsert. Ikke helt fornøyd? Prøv noen av de andre ca. 3000 tapetene som ligger i basen.

Tekst: Bjørg Owren/ifi.no, Foto: Borge

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1