Tips redaksjonen
20.01.2016

Tesla-gründer til Technoport 2016

Martin Eberhard, medgrunnlegger av Tesla Motors, besøker Trondheim i mars for å delta på innovasjonskonferansen Technoport.

2. og 3. mars 2016 går innovasjonskonferansen Technoport av stabelen i Trondheim. Årets tittel er «Crack the code”, og foredragsholdere i verdensklasse er invitert på scenen. En av dem er Martin Eberhard, født i Berkeley, nær Silicon Valley. Han har en bachelor i datateknikk og en master i elektroteknikk og var med på å grunnlegge Silicon Valleys første og hittil eneste bilselskap, Tesla Motors.
   Historien forteller videre at styreleder for Tesla, Elon Musk, selv tok over roret i 2007 og tvang Eberhard ut av selskapet. Eberhard har i ettertid jobbet som konsulent, blant annet for Volkswagen og som investor. Han kommer til Trondheim for å fortelle om sine oppturer og nedturer, og hva han mener skal til for å lykkes.
   – I en by som oversvømmes av Teslaer, er det passende at grunnleggeren av selskapet får muligheten til å fortelle hva dette egentlig handlet om da de startet, og hva han tenker om posisjonen til selskapet i dag. Det blir en liten perle av et foredrag, forteller en giret konferansesjef Gøril Forbord.
   I tillegg har Technoport en rekke spennende talerbidrag i år. Paul Duggan som er leder av TechShop i Irland, kommer. Det samme gjør Martin Steinert fra Institutt ved produktutvikling og materialer ved NTNU. I tillegg kommer blant annet Sean Percival fra 500 Startups, Marianne Vikkula fra Slush og årets britiske engleinvestor, Dale Murray. Tradisjonen tro vil Leo Johnsen fra BBC være konferansier.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1