Tips redaksjonen
02.09.2014

Terminerer ledere raskt og effektivt

QuickCompact Keystone for patchpanel, patchboks og vegguttak gjør terminering av ledere ekstremt raskt og effektivt. – Termineringskvaliteten er meget høy sammenliknet med tilsvarende produkter på markedet, sier salgs- og markedsansvarlig Espen Jørgensen i Lanse 3-Play a.s.

På det norske markedet er Lanse 3-Play-forhandler av QuickCompact Keystone. – Produktet retter seg primært mot kablingsinstallatører. Utstyret består av et patchpanel med QuickCompact for kablingsnettverk. I tillegg inneholder det et termineringsverktøy som kutter og kobler ledere med høy presisjon. Det reduserer installasjonstiden med 20 prosent og gir alltid korrekt terminering, sier Jørgensen. Han kan fortelle at anskaffelseskostnaden for verktøyet er meget lav.  

15 års garanti
På større anlegg har Lanse 3-Play ekspertisen på utstyr fra Telesafe. – Det er tilpasset norske installasjonsanlegg, sier Jørgensen. Han legger til at QuickCompact Keystone leveres med 15 års produktgaranti. – Det er en sikkerhet for at produktet holder høy internasjonal standard. 

Terminering på15 sekunder
Under Eliaden tidligere i år utlyste Lanse 3-Play en konkurranse der en av deltakerne klarte å terminere en kontakt på 13 sekunder. – Vinneren var ikke montør, og det viser at man ikke må ha spesielt håndlag for å terminere, sier Jørgensen. Han legger til at termineringen er selvforklarende. – Det kreves ikke mye instruksjon for å komme i gang med kutting og kobling av ledere, avslutter han.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1