Tips redaksjonen
29.09.2016

Telehusets største Office 365-avtale

Telehuset Bodø har levert og implementert Office 365 ved alle Rapp Marines lokasjoner globalt. Avtalen er Telehusets største i sitt slag.

Rapp Marine er blant verdens ledende leverandører av dekksmaskineri til skips- og oljeindustrien. Med hovedkontor i Bodø og avdelinger i Bergen, Rubbestadnes, Serbia, Skottland og USA er selskapet avhengig av en god og kostnadseffektiv kommunikasjonsplattform for de drøyt 300 ansatte.
   – Da Telehuset Bodø foreslo Telenor med Office 365 og taleintegrasjon, så vi muligheter for kostnadskutt og bedre samhandling. PC-kommunikasjon har mange fordeler. Man ser med én gang om mottakeren er tilgjengelig og kan ringe eller sende en melding så lenge du har mobildekning eller internettilkobling, sier IT-konsulent Trond Brasetvik i Rapp Marine.

347 lisenser, implementering og support
Den landsdekkende kjeden Telehuset leverer mobile og skybaserte løsninger, blant annet Telenors Office 365-løsning som gir mulighet for chat, video og samtaler fra ett grensesnitt der Office-programvaren er inkludert. Den har nylig blitt mer fleksibel ved å kunne velge hvilke ansatte som skal ha taleintegrasjon, det vil si ringe og motta samtaler via Internett. Rapp Marine har valgt dette for alle ansatte i Norge, og totalt har Telehuset Bodø levert og bistått med implementering av 347 Office 365-lisenser globalt – kjedens største enkeltleveranse så langt.
   – Tidligere hadde Rapp Marine egne servere i USA, Skottland, Serbia og Norge. Ved å flytte alt opp i skyen sparer selskapet både tid og penger. Løsningen har meget høy oppetid og fungerer alltid overalt, forteller Ludvig Hallén i Telehuset Bodø.
   I tillegg til lisenser, rådgivning og migrering leverer også Telehuset Bodø supportavtalen Drift&Mobilitet som er tilpasset Office 365-løsningen og Rapp Marines øvrige behov.
   – Avtalen er et glimrende eksempel på Telehusets utvikling de siste årene. Fra å levere hovedsakelig mobiltelefoni og tilhørende utstyr, har Telehuset etablert en sterk posisjon som totalleverandør av effektive mobilitets- og samhandlingsløsninger i SMB-markedet, sier kjedeleder Espen Takla i Telehuset.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1