Tips redaksjonen
29.12.2015

Tastaturnyhet fra Logitech

Logitech har lansert Create Keyboard Case til iPad Pro. I samarbeid med Apple benyttes den nye Smart Connector. Dermed vil Logitech være de første til å lansere et tredjeparts-tastatur for iPad Pro Smart Connector. Det betyr at man ikke trenger å skru på, sette opp eller lade tastaturet.

– Logitech lanserer Create Keyboard Case – utviklet i samarbeid med Apple – for å forbedre og utfylle iPad Pro, sier Michelle Hermann, visepresident for mobilitet hos Logitech.
   – Tastaturet er designet for å fungere på iOS 9 og vil bidra til at iPad Pro blir en drivkraft innenfor produktivitet og kreativitet. Selv fargene og finishen er utformet for å ligne den andre halvdelen av iPad Pro, fortsetter hun.
   Logitech Create Keyboard case hjelper brukeren med å utnytte det fulle potensialet til iPad Pro. Tastaturet er utformet for å fungere på den nye Smart Connector. Det slår seg automatisk på og parer seg med iPad Pro når den plasseres i skriveposisjon – uten bruk av Bluetooth.  Fordi tastaturet lades av iPad Pro, trenger man aldri å tenke på å lade tastaturet igjen. Det intuitive tastaturoppsettet og taster i full størrelse hjelper deg med å utnytte fordelene av iPad Pros utvidede arbeidsplass og de nye funksjonene til  iOS 9.  Det tynne og lette etuiet gir god beskyttelse, og det tett sammenvevde premiumstoffet motstår smell, skraper og søl. Dette opplyser selskapet i en pressemelding til Ny Teknikk.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1