Tips redaksjonen
04.07.2014

Tarkett med ny eksklusiv parkettkolleksjon

Parkettgulv har en spesiell plass i våre hjem og i våre hjerter. De er vakre å se på og behagelige å gå på. Ifølge en undersøkelse gjennomført av Tarkett har syv av ti hus- og leilighetseiere i Norge et parkettgulv i hjemmet. 

I år lanserer Tarkett en helt ny kolleksjon, Atelier Collection, med eksklusive parkettgulv. Atelier Collection inneholder blant annet ekstra brede plankegulv. Med gulvene får du også den rustikke følelsen, og kolleksjonen gjenspeiler de fire nordiske årstidene: 

Elegance er Tarketts mest eksklusive parkettgulv med brede og ekstra lange eikeplanker. Dette gulvet finnes i fire utførelser: Eik, Eik Lime Stone, Eik Umber Brown og Eik Urban Grey. Overflaten på Elegance er behandlet med hardvoksolje.

Seasons tar oss på en reise gjennom de fire nordiske årstidene med ulike diskré uttrykk for hvert skifte. Gulvet har håndlagde faser og en børstet overflate som er mattlakkert. Navnene er Spring, Summer, Autumn og Winter.

Heritage er et gulv med sterkt og tydelig preg. Det har et rustikt utseende med store kvister, barklommer og sprekker som naturen har skapt og det kommer i seks ulike utførelser. Heritage er også behandlet med hardvoksolje.

Tango Ask Ivory og Tango Ask Hvit børstet er årets nyheter i det vakre og harde treslaget ask. Lyse gulv skaper en større romfølelse og er enkelt å kombinere med øvrig innredning, om man vil ha ”hvitt i hvitt” eller en mer fargesterk innredning i møbler og tekstiler. Overflaten er behandlet med Proteco Natura mattlakk.  


[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1