Tips redaksjonen
20.10.2015

Tar alle transportutfordringer på strak arm

Hos Digre Transport er ingen transportoppdrag for store eller for små. En romslig lastebilpark, trofaste kunder og solide samarbeidspartnere har bidratt til at transportselskapet stadig vokser.

Selskapet transporterer over hele landet med hovedvekt på oppdragsgivere i Midt-Norge. Med på laget har de kunder som Nortekstil, Lillerønning Snekkeri og Byggmakkers avdeling på Støren. Driftssjef i Nortekstil i Trondheim Inger Marit Stenbro, er godt fornøyd med transportsamarbeidet.
   – Vi har benyttet oss av kompetansen hos Digre Transport i en årrekke og setter pris på deres fleksibilitet. Oppdrag tas gjerne på sparket og med flere biler til disposisjon blir de ulike oppdragene utført til avtalt tid og pris, forteller Stenbro.

Komplett totalleverandør
Gjennom sine samarbeidspartnere er Digre Transport med på hele byggeprosessen. Fra bil nummer én som leverer grunnmur, til den neste som kommer med klargjorte veggelementer. Mye skal på plass for å reise et byggverk, og med riktig utstyr og stødige sjåfører går leveringen som en lek.
   – Mye av hemmeligheten bak vår suksess tror jeg ligger i kommunikasjonen vi har på tvers av våre kunder og medarbeidere. Vi lever av å levere og strekker oss langt for å tilfredsstille kundens ulike behov. Når alt av byggmateriell er på plass, ønsker kanskje kunden å ferdigstille prosjektet sitt med en plen. Vi er ikke gartnere, men leverer det som skal til for å komplettere og ferdigstille. Når kronen på verket er en ferdigplen, gjør vi det vi kan for å få dette på plass, sier daglig leder ved Digre Transport, Øystein Digre.

Skreddersydde løsninger
Han er tredje generasjon i familiebedriften og har transportfaget i blodet. Overtakelsen av familiebedriften var et naturlig valg. Her har han kommet for å bli. Med en kundemasse spredt over hele landet er det ikke vanskelig å skjønne at det kan oppstå utfordringer nå og da. Da er det ifølge Digre selv bare å brette opp ermene og bidra som problemløser.
   – Vårt største fortinn er nok stabiliteten i bedriften. Sjåførene er voksne, imøtekommende og med samme mål. Vi er opptatt av å gjøre det vi kan best og være behjelpelig. Transportrutene benyttes av både næringsliv og private. Med god kjennskap til bransjen kan vi raskt være på pletten med leveranser som folk trenger. Vi benytter ulike lastebiler, men har nok en forkjærlighet for Man, som utgjør en stor prosent av bilparken, sier Øystein.
   Digre har drevet med transport siden 1937. Selskapet har i dag 65 lastebiler og 40 ansatte. Den moderne bilparken skiftes stadig ut til fordel for nytt og moderne utstyr. Selskapets terminalbygg ligger sentralt til på Støren. Her foregår omlasting både for deres egne og andres biler når det er behov for det.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1