Tips redaksjonen
11.04.2016

Ta motorsykkelen med på eventyr

TomTom lanserer RIDER 410 Great Rides Edition og viser deg de beste rutene i Europa.

TomTom kunngjør lanseringen av TomTom RIDER 410, en bærbar navigasjonsenhet for motorsykler. Lanseringen kommer samtidig som TomTom markerer 10-årsjubileet for den aller første RIDER, og for å feire kommer den nye RIDER 410 Great Rides Edition med Lifetime World Maps og 100 av Europas mest spennende ruter, forhåndsinstallert og testet av Tourenfahrer – en av de største ruteplanleggerne i Europa.
   TomTom RIDER 410 bygger på TomTom RIDER 400, som ble lansert i februar 2015, og kommer med en rekke nye funksjoner, inkludert Lifetime World Maps, ruteplanleggeren TomTom MyDrive og reiseplanlegger.

Brukervennlig grensesnitt
– Etter 10 år med utvikling av navigasjonsenheter for motorsyklister er det spennende å lansere en spesialutgave av TomTom RIDER. I tillegg til de nye funksjonene som motorsyklister har etterspurt, som ruteplanlegging via MyDrive, Bluetooth-fildeling, og handsfree tilbyr vi 100 av Europas mest spennende ruter, ferdig installert. TomTom RIDER 410 har blitt designet fra grunnen av for livet på veien – og som alle TomTom-produkter, har vi fokusert på et innovativt og brukervennlig grensesnitt som gjør at du kan fokusere på å oppleve turen. Alt du trenger å gjøre, er å bestemme nøyaktig hvor spennende du vil at turen skal være, sier Corinne Vigreux, administrerende direktør i TomTom.

Tre «vanskelighetsgrader»
Motorsyklister kan finne noen av de mest spennende veiene som Europa har å by på og unngå lange kjedelige ruter ved å velge hvor utfordrende de ønsker at ruten skal være. Det kan velges mellom tre «vanskelighetsgrader» som gir en rute basert på vind og terreng, og som sikrer en akkurat passe adrenalinfylt tur for hver enkelt. Roundtrip Planning hjelper brukeren med å oppdage nye ruter. Du trenger bare å ta på skjermen i området du ønsker å utforske, markere hvor du er, og hvor du ønsker å ende opp, så vil Roundtrip Planning lokalisere den mest spennende ruten.

Route Planning med TomTom MyDrive
Nytt for TomTom RIDER 410 er muligheten til å kunne planlegge den mest spennende ruten, før du setter deg på motorsykkelen og drar av sted på nye eventyr. Brukere kan hente inspirasjon fra andre motorsyklister og laste opp tips til spennende ruter de selv har oppdaget, ved å overføre informasjonen fra RIDER til MyDrive på PC-en.

Andre funksjoner
Andre funksjoner inkluderer muligheten til å rotere enheten til stående visning for å se mer av hvordan veien svinger seg fremover. Man kan også godta samtaler gjennom RIDER og kan holde øynene på veien med instruksjoner gjennom et Bluetooth lydanlegg i hjelmen. TomTom RIDER 410 kommer også med Lifetime TomTom Traffic og Lifetime Speed Cameras uten ekstra kostnad samt en hanskevennlig, vanntett skjerm som reagerer umiddelbart ved berøring.
   Den nye TomTom RIDER Great Rides Edition er tilgjengelig i butikken og på nettet fra 8. april 2016 i to versjoner: TomTom RIDER 410 (3699 NOK) og TomTom RIDER 410 Premium Pack (4699 NOK). TomTom RIDER 410 Premium Pack kommer med monteringssett til bil, Anti-Theft Solution og reiseveske.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1